2013-08-15 10:49:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Váratlan látogatóra számíthat

Napi horoszkóp augusztus 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Igazi jótét lélekként viselkedik, szeretne mindenkin segíteni, aki csak az útjába akad. De csak addig menjen el a jótékonykodásban, amit még nem bánik meg. A szeretteit helyezze a barátai elé, nehogy sértődés legyen a vége!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Annyira vágyja már a kedvesével való találkát ma este, hogy úgy érzi, a percek, az órák nem akarnak múlni a mai nap folyamán. Minél hasznosabban igyekszik eltölteni az időt, az annál gyorsabban repül el. Használja teremtésre a várakozás idejét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Legyen ma kitartó a munkahelyén, és ha a munkálkodását valamilyen formában sikerül látványossá is tennie, akkor ezzel elérheti, hogy a főnökei végre felfigyeljenek önre. Ma a madarak is önnek csiripelnek: figyeljen rájuk!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Családi veszekedés zavarhatja meg a mai napját. Ön a harmónia és a béke megteremtője a családjában, természetes, hogy nagyon zavarja az ilyesmi. Van azonban olyan helyzet, amikor jobb nem beavatkoznia a dolgokba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Könnyebben megoldást találhat a lelki problémáira, ha ma nem is annyira saját magára koncentrál. Ha a mások bajával kezd el foglalkozni, akkor hamarosan belátja, hogy az öné nem is olyan nagy baj. És mellesleg meg is oldódik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A jövőjére vonatkozó terveket fontolgat, és bár a családtagjai, barátai folyton folyvást lebeszélnék, ön semmiképp se adja fel az álmait! A kitartása, a hite hamarosan igazolni fogja önt. Az estét ma azzal töltse, akit a legjobban szeret!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Csend és békesség jellemzi a mai napját. Talán kicsit túl nagy is ez a csend és nyugalom: ön folyton a telefonját lesi, hogy mikor csörren már meg. Ne várjon a hívásra, hívja ön azt, akivel a legjobban szeretne már beszélgetni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Pénzügyi nehézségekre számíthat a mai napon. Önt azonban nem abból a fából faragták, hogy ne tudjon mindjárt megoldást találni minden gondra. A csillagai is azt jelzik, hogy egy mesteri tranzakcióval ma egy csapásra két legyet üthet.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha még mindig nem tudja, hogy kit kellene előnyben részesítenie a jelentkező udvarlói között, a mai napon biztosan nem fogja tudni eldönteni. Csak vigyázzon, nehogy összezavarodjon a randevúi időpontjait illetően!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma váratlan látogatóra számíthat, jobb, ha már előre felkészül rá! Persze nehéz eldönteni, hogy kedves lesz a szívének az, aki betoppan önhöz. Egy biztos: felkavaró élményben lehet része. Próbálja megőrizni a hidegvérét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munkahelyi nehézségek, intrikák kezdik felőrölni az idegeit. Legyen mégis elnéző azokkal, akik idegesítik önt. Be kell látnia, leginkább azok gyengeségei mennek az idegeire, akikben saját magára ismer. Akik tükröt tartanak önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy tűnik, a saját vermébe esett bele. Távol akarta tartani magát egy érzelemtől, mert félt a csalódástól. Azt hitte, az ilyesmi racionálisan eldönthető. Csakhogy ez korántsem ilyen egyszerű. De eltávolította magától azt, akit vonzani akart.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: